Tuesday, November 29, 2011

rosak



fuhhh...okay my lappy rosak..still kat kedai
so no update cerita..sebenarnya banyak cerita!tapi yang paling best

everything is sale..last week 3 day big sale kat PDI.omg..i was spent too much!woahh..menggigil seh
FOS..MNG not bad..shoes! setakat ni i buy 3 new shoes!  penuhla almari lepas ni...
evrything macam tunggang langgang naik semester baru ni..lappy kesayangan rosak.duit lebur..=[
nak cari sugar daddy boleh??hahaha...kidding..okay enddd offf

Thursday, November 24, 2011

apalah..==''

hye stalker
hye gang..bosan...even dah last sem tak rasa pun.,.
macam biasa...oh dia sangat busy!aku nak tengok breaking dawn part 1
besok balik jb..sbb nak amik buku2 kat rumah..semua tinggal..
then lepak2 lah dgn membe yang sudi teman aku..thanks gang...haha
so aku skg mls gila nak update2 sbb my lappy was broken and skg tgah repair
sepanjang kat segmat ni aku asyik keluar je..dengan kawan2..
dia sibuk sangat sampai takde masa  nk text
i dont mind.dah biasa..but now bala lain plak datang
haihh..apa bedol la dia ni..sibuk kacau hidup orang..
okay malas nk mengutukk...tapi suka hati aku lahh
MOTHERFUCKER
thats my blog and whatever i want to maki2...dosa aku kan..confirm korang taknak tanggung
oyeahh

Sunday, November 20, 2011

SEGAMAT

dapat bilik baru
roomate baru
budak  pra dip
dah..end off

Saturday, November 12, 2011

dia menceriakan aku

alhamdullilah..penantian..aku dapat kolej! oyeah oyeah oyeah...tapi tak tahu kolej ape..takpe yang penting dpt kolej!and today mr sk call aku lama gila before dia gerak pergi kl malam ni..sbb ade kursus..bukan batak..sbb kebelakangan ni dia sangat sibuk..busy memanjang..everyday dia call tapi mmg tk macam dulu..sekejap..takpelah..aku pun paham.dia kerja..even makan hati sikit..


okeh..nevermind..tutup cerita pasal dia..ada something yang make me happy time cuti2 semester ni..aw.....iqram zikri..si manja si kucin si beruang comel..auuuummm..haha



video

time cuti2 si kecik ni la menceriakan aku..mengisi segala ruang masa..takdela aku bertambah sunyi..bukan die sorang..naufal arif adam and amir..macam2 gelagat aku layankan...tapi plg banyak masa kau bagi kat zikri ni la..sbb die comel and geram kadang2!




 arif..siapa gemok!!angkat tangan
 ni qayyum..jg die kjp..2 hari..tak best..comel tp cembeng
yg ni aku suka..berderet berus gigi knk2..comell

Saturday, November 5, 2011

selamat hari raya aidiladha

okay..besok hari raya.hari raya aidiladha..kepada blogger2..stalker2..

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

haa..mmg masing2 sibuk masak untuk mknan pagi besokk..aku confirm kene pergi solat sunat..my dad pon dah practice suare tok takbir and khutbah..seminggu sebelum hari raya dia dah praktis..gila ahh..hehe..takpe ayah..practice make perfect

eheh,,siapla lembu kau besokk..

untung bapak aku dapat kepala lembu!nak buat sup lidah lembu!!

Friday, November 4, 2011

goodbye part5! hi i'm yaya part6!

hehe..result dah keluar..thanks god! really appreciate..mak dah cakap nak beli kain buat baju kurung baru..yeahhh..dapat baju baru naik sem..cuma satu ni jela..aku masih tak tahu nak duduk mana..kolej still in process..rumah sewa dah ada..tapi aku tak nak dok rumah sewa...T_T..tolongla..nak kolej.oh lupa kepada candidate2 SPM..good luck! especially to my sister! hari tu trial dah dapat 7A..akak aku dah janji atas 5Adapat hp!good luck!.tak lupe kepada stalker2 yang nak amik spm tu..good luck..oh lupa..also to my ex boyfriend!tett

eh lupa plak..sayonara part5! bye! adios amigos! hee..hi saya yaya part6 cos DBST..! senior hohoho..masuk semester 6 ni..cuma 4 subjek..emm..kalau tak 3 je..tapi entahh..takpela..okay la tuh


transport and policy
transport and tourism
research methodology
entreprenuership

more kepada bidang aku sekarang..transportation..insyaallah sem baru azam baru..taknak main2..nanti pointer jatuh..nak maintain dengan mr DEAN..

alhamdulillah syukur nikmat malaysia maju rakyat selamat

alhamdullilah syukur nikmat malaysia maju rakyat selamat..ohhh ohhh ohh...hampeh lappy aku rosak...sakit yang tak pernah diduga datang..dugaan2..tapi aku bersyukur kerana aku masih bernafas lagi..fuhhhh...

setelah sakit mata sakit hati sakit jantung menanti debaran final examination result!haa..tiap2 sem aku update kang..so tak macam batak sangatla kan..kali ni agak melegakan selepas berhempas pulas menghadapi subjek yang critical..dengan carrymark lower gile bangkai 26.1/40...dan berasa lega dengan carrymark Human resources paper last yang aku buat main2 tuhh..nak sangat cepat balik..hambik kau..bukan ape  dah aku tak hafal act employment..fact aku goreng2 mmg tak la..hehehe..

so nak menyesal tak sudah pun tak boleh..semua telah terbukti dan tertulis yang this sem aku jatuh..tapi bukan jatuh terduduk..jatuh kepala je..geleng2....nampak result HR aku memang gelak kau2..aku mmg dah agak dah..thanks to en shafiee bin tarmudi..saya dapat A juga untuk OM sir!walaupun cume A-..kenapa LOGISTIC B+ sbb soalan sgt memerah otak!itu pun aku mmg tak expect dpt B+..but aku still bersyukur still DEAN LIST walaupun tak segempak result dulu..damn damn damn

..haa..kawan2 aku yg lain mesti gempak gilaaa.tengok status ALHAMDULLILAH SYUKUR..ALHAMDULLILAH....emm jelesss! tak segempak sem lepas..takpe masih ada balance 1 semester..welcome to semester 6 sayang!!