Monday, February 27, 2012

happy belated birthday yaya!


almost 1 month i'm already 21 years..and this is the first gift i get..ni namanya punching bag..bak kata org yang bagi benda alah ni..sebab memanjang je aku stress..so kalau stress tumbuk benda alah ni
patutla bagi  ANGRY BIRD   -,-''
kalau stress lagi makan la chocolate..
stress lagi makan la ice cream
stress lagi minum la coolblog..HAHA
i love mocha milkshake!
thanks my friend..

someone gave me stress reliever

cadbury dairy milk 4
magnum chocolate ice cream
nescafe 4 packet
roti himpit ayamas


'stress reliever for chubby chubby pingu'

Sunday, February 26, 2012

kosong

rasa kosong
tiada apa apa yang di isi..
tiada perasaan tiada rasa
satu ketika pernah di isi tapi kecundang dan akhirnya di tinggal kosong tanpa kata
tanpa perasaan belas kasihan
tidak merelakan kepergiannya tapi apakan daya 
tiada kudrat lagi untuk melawan
datangnya cinta tanpa di undang
tapi tiada rasa untuk menerima
untuk mencuba takut terluka
kosong..

gelak besar



Tuesday, February 21, 2012

continue pic dinner

yehaaa..after dah collect pic2 ni pic yang aku dapat..time dinner.LAST DINNER..=(
the best dinner ever..semua sporting gila2.
 nini gangster
what?
 gg

 best lecturer smart lecturer and sporting + garang..











thanks all my friend..korang mmg best..even aku baru 2x kelas dengan korang..tapi kita macam dah rapat..evrything share together..memang takkan lupakan korang sampai bila2..muah2

Saturday, February 18, 2012

dinner the best ever



alhamdullilah still score.hope this sem still maintain 

Friday, February 17, 2012

I LOST MY BESTFRIEND..BUT ITS OKAY

i know it my mistake.and i'll learn from that.but its not the way to change me.yeah..

Wednesday, February 8, 2012

setelah sekian lama

finally..i meet him..with the different relationship..friend..nothing much different on him..we talk about pass..why to why ni.and he story everything.like a bestfriend,,talk about life..gossip2..haha.and i know him well..we r 21 now..hope he really change..be the successful musician be a good son, friend,boyfriend and husband..okay,,end off

Monday, February 6, 2012

mak...=(

rindu sangat kat mak
mak sakit ye..
tulah mak mkn bukan2 lagi..kan dah naik darah tu
mak jgnla selalu marah2..we all semua sayang mak..
taknak mak sakit2..nanti adam amir arif naufal and zikri nak manja2 dengan siapa lagi
aja kak ct imah hamzah semua jauh dengan mak..
aja mintak maaf tak dapat jaga mak kat rumah..
hope mak cepat sembuh..jaga pemakanan mak.makan ubat tau..
tadi dengar suara mak pon suram je..serak
aja mintak maaf tak call mak..merajuk sebab mak tak ingat birthday aja..
but last 5days mak baru wish..hmm terima kasih mak..
aja tak patut buat macam tu..aja mintak maaf..aja mintak ampun dari hujung kaki sampai hujung rambut..

Sunday, February 5, 2012

oh part 6

dugaan banyak bila dah akhir semester ni..its not easy task to end my diploma business in transportation.. a little bit frust because i was not performed in my test and my presentation.. i dont know why..betula usaha mcm mne pon luck klo takde pon susah gak..oh damn!takpela..try the best for ur incoming test on 11 13 15 and 17 february..warghh..berderet okay..hmm viva on 18 feb..and after 2 weeks of march is my final exam!okay go yaya yayayayay go!

Saturday, February 4, 2012

=] dengar suara sendiri


haha..yang ni time aku takde keje..slh lyric sikit..=] haha..
video
sila tutup telinga anda

Thursday, February 2, 2012

jiwang kejap

Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku
Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu
Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta bukan
Kebutuhan mu