Saturday, November 12, 2011

dia menceriakan aku

alhamdullilah..penantian..aku dapat kolej! oyeah oyeah oyeah...tapi tak tahu kolej ape..takpe yang penting dpt kolej!and today mr sk call aku lama gila before dia gerak pergi kl malam ni..sbb ade kursus..bukan batak..sbb kebelakangan ni dia sangat sibuk..busy memanjang..everyday dia call tapi mmg tk macam dulu..sekejap..takpelah..aku pun paham.dia kerja..even makan hati sikit..


okeh..nevermind..tutup cerita pasal dia..ada something yang make me happy time cuti2 semester ni..aw.....iqram zikri..si manja si kucin si beruang comel..auuuummm..haha



video

time cuti2 si kecik ni la menceriakan aku..mengisi segala ruang masa..takdela aku bertambah sunyi..bukan die sorang..naufal arif adam and amir..macam2 gelagat aku layankan...tapi plg banyak masa kau bagi kat zikri ni la..sbb die comel and geram kadang2!




 arif..siapa gemok!!angkat tangan
 ni qayyum..jg die kjp..2 hari..tak best..comel tp cembeng
yg ni aku suka..berderet berus gigi knk2..comell

No comments:

Post a Comment