Thursday, December 29, 2011

timeline

okay kejap je dah nak masuk tahun baru 2012
goodbye 2011..welcome 2012..and lagi 30 hari umur aku menjejak 21tahunn
O...M..G... i'm getting older..and dah nak habis diploma dah..march 2012 is final exam okay..
hooo..seram gila ni..banyak kisah pahit manis terjadi sepanjang 2011..and yang pastinya ia mendewasakan aku
2012 pulak tahun yang bakal mencabar aku..yeah..aku mmg sukakan adventure!
aku nk lupakan semua and buka buku baru..biar semua tuh..tiada dendam or ape..yang penting aku happy dorang pon happy.and tahun 2012 gak la tahun last aku kat uitm segamat..jom tengok pic aku dari part 1 sampai part 6..means dr aku umur 18 sampai 20 nak masuk 21

part1
 part2
part3
part 4
part5
and now part 6! hahaha

tengok2 balik benda yang paling nampak sekali adalah pipi aku membesar..hahaah..yaya..kau tembam okay!

4 comments:

  1. sme je part 1 smpai part 6 aq tgk pp tuhhh.. haha

    ReplyDelete
  2. pic umur 16 tahun 17 tahun ada?hehehehe

    ReplyDelete